Tietosuojaseloste

Viimeksi päivitetty: 08/06/2023

1. Perustietoa

MS CARS ei kerää asiakkaidensa henkilökohtaisia tietoja kotisivukäynneiltä. Tilauksissa kerättävät tiedot säilytetään turvassa asiakkuuden ajan ja sen jälkeen. Emme kerää sensitiivistä tietoa asiakkaistamme ja pyrimme hyödyntämään jo julkisia tietoja yritysten välisissä kaupoissa.

2. Tekniset lokit

MS CARS kerää teknistä tietoa kotisivuvierailuista ja kävijämääristä voidakseen parantaa verkkosivustonsa käyttökokemusta ja tarjota parempaa palvelua asiakkailleen. Tällaista tietoa voi olla esimerkiksi käyttäjän selaimen tyyppi, käyttöjärjestelmä, verkkosivulle saapumisajankohta, poistumisaika ja sivustolla käytetty aika. Näitä tietoja käytetään yleensä verkkosivuston käytön analysointiin ja tilastollisiin tarkoituksiin.

On kuitenkin tärkeää huomata, että MS CARS ei tallenna sensitiivistä tietoa kotisivuilla käyneistä käyttäjistä. Tämä tarkoittaa, että yrityksemme ei kerää IP-osoitteita, jotka voivat olla yksilöiviä tietoja ja joita voidaan käyttää käyttäjien jäljittämiseen. MS CARS:llä on vankka sitoutuminen asiakastietojen yksityisyyteen ja tietoturvaan, ja yrityksemme noudattaa kaikkia sovellettavia tietosuojalakeja ja -säännöksiä varmistaaksemme, että asiakkaiden tietoja käsitellään asianmukaisesti ja turvallisesti.

3. Yhteydenottolomake

MS CARS tarjoaa asiakkailleen yhteydenottolomakkeen, jonka avulla asiakkaat voivat ottaa yhteyttä yritykseen ja esittää kysymyksiä tai pyytää lisätietoja.

MS CARS:n yhteydenottolomakkeen avulla vastaanotetut tiedot säilytetään aina luottamuksellisesti ja niitä käytetään vain asiakaspalvelutarkoituksiin. Tietoja ei myydä tai jaeta kolmansille osapuolille. Lisäksi yrityksemme varmistaa, että sen tietoturvajärjestelmät ovat ajan tasalla ja että asiakastietojen käsittelyssä noudatetaan kaikkia sovellettavia tietosuoja- ja tietoturvastandardeja.

4. Sinun oikeutesi

MS CARS kunnioittaa asiakkaidensa yksityisyyttä ja tietosuojaa. Siksi yrityksemme tarjoaa asiakkailleen oikeuden pyytää tietojensa poistamista järjestelmästä milloin tahansa, jos he ovat esimerkiksi lähettäneet yhteydenottolomakkeen välityksellä luottamuksellista tietoa.

Asiakkaiden oikeus poistaa tietonsa järjestelmästä on tärkeä osa MS CARS:n tietosuojakäytäntöjä ja se toteutetaan asianmukaisilla tietojenkäsittelyprosesseilla. Jos asiakas haluaa pyytää tietojensa poistamista, hän voi ottaa yhteyttä yrityksemme asiakaspalveluun ja pyytää tietojen poistamista. Yrityksemme käsittelee pyynnön välittömästi ja poistaa kaikki asiakkaan tiedot järjestelmästämme.

Asiakkaiden oikeus pyytää tietojensa poistamista on tärkeä osa MS CARS:n sitoutumista asiakkaidensa yksityisyyden suojaamiseen ja tietoturvaan. Yrityksemme haluaa tarjota asiakkaille turvallisen ja luottamuksellisen ympäristön, jossa he voivat jakaa tietonsa ja saada tarvitsemansa avun ja tuen ilman pelkoa tietojensa väärinkäytöstä.