Auton tuning

Tarjoamme laadukasta auton tuning -palvelua, joka avaa mahdollisuuksia lisätä autosi suorituskykyä ja saada entistä parempi ajokokemus. Auton tuning käsittää useita erilaisia toimenpiteitä ja ohjelmointeja, jotka vaikuttavat eri osa-alueisiin autossasi.

EGR Poisto

EGR venttiilin poisto-ohjelmointi mahdollistaa osan pakokaasujen kiertämisen sylintereihin. Tämän toimenpiteen avulla voimme vähentää typen oksidipäästöjä ja parantaa moottorin suorituskykyä. Ohjelmallisesti suoritettu EGR poisto voi myös auttaa välttämään venttiilin tukkeutumiseen liittyviä ongelmia.

VMAX Muokkaus

Nopeusrajoittimen ohjelmointi mahdollistaa sen joko poiston tai muokkauksen, joka voi rajoittaa ajoneuvon nopeutta tai kytkeä sen kokonaan pois päältä.

Decat

Ohjelmoimalla poistamme tai rajoitamme katalysaattorien toimintaa. Tämä on kannattavaa mikäli hankinnassa sport pakoputkisto. Decat ohjelmointi on vaatimus mikäli suunnitelmissa on Stage 2.

AdBlue

Adblue-kulutuksen pienennys tai järjestelmän poisto ohjelmoidaan ajoneuvon ECU:n avulla. Hyödyt: vähemmän liuoksen käyttöä tai sen täydellinen poissulkeminen. Ei vaikutusta ajoneuvon toimintaan tai kestävyyteen. HUOM! Ei tieliikenteeseen.

DPF (Diesel Particulate Filter) / FAP / Hiukkassuodatin

Suoritamme DPF / FAP ohjelmointeja kaikkiin automerkkeihin ja malleihin 100% toimivuustakuulla, olettaen tietenkin kaikkien antureiden ja muiden osien olevan kunnossa.

Anti-Lag

Anti-Lag järjestelmä on käytössä uudemmissa turboahdetuissa autoissa, järjestelmän tarkoitus on parantaa kaasuvastetta. Voimme ohjelmoida tämän toimivuutta vielä paremmaksi jotta maksimaalinen potentiaali saadaan irti.

Launch Control

Automallista riippuen ohjelmoimme käyttöön Launch Control toiminnon. Voimme mm. ohjelmoida halutun Lauch Control kierroslukurajoittimen.

Pop & Bang, Crackle kartta (bensa)

Voimme ohjelmoida Pop, Bang & Crackle kartan joka aiheuttaa polttoaineen ylisyöttöä tietyissä tilanteissa. Tämä saa auton pakoputkiston kuulostamaan sporttisemmalta.

Vaihteisto-ohjelmointi

Ohelmoimme sekä DSG ja ZF vaihteistoja. Ohjelmoinnilla optimoimme vaihteiston toimintaa, vaihtovälit lyhenevät, vaihteiden vaihtotarve pienenee ja vaihteistosta tulee entistä mielekkäämpi.

Muut palvelut

Tarjoamme myös muita palveluita, kuten Start-Stop ominaisuuden pois ohjelmoinnin, kierroslukurajoittimen poiston, vikakoodien luvun yleisissä automerkeissä ja alkuperäisen ohjelman palautuksen ajoneuvoon.

Ota yhteyttä
UKK

Te kysytte,
me vastaamme

Olemme keränneet tälle sivulle vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin, jotta voisimme auttaa sinua nopeasti ja vaivattomasti.

Miksi minun pitäisi harkita auton tuningia?
Onko auton tuning laillista?
Kuinka paljon auton tuning yleensä maksaa?
Vaikuttaako auton tuning takuuseen?
Onko auton tuning pysyvää?
Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi

Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin ja kysyä tarvitsemiasi tietoja - olemme täällä sinua varten.