Autohuolto

Tarjoamme kattavia ja laadukkaita palveluita autosi hyvinvoinnin varmistamiseksi. Oli kyseessä sitten perushuolto, korjaus tai diagnostiikka, olemme täällä auttamassa ja huolehtimassa autosi kunnon ylläpitämisestä.

Perushuoltopalvelut

Perushuoltopalvelumme kattavat kaikki tarpeelliset tarkistukset ja toimenpiteet autosi säännöllisen huollon yhteydessä. Tarkastamme moottorin öljyn ja suodattimen kunnon, vaihdamme tarvittaessa ilmansuodattimen, tarkistamme jarrujärjestelmän toimivuuden, pyyhkijänsulkien kunnon ja paljon muuta.

Korjauspalvelut

Korjauspalvelumme ovat käytettävissä, kun autossasi ilmenee ongelmia tai vaurioita. Ammattitaitoiset mekaanikkomme diagnosoivat ja korjaavat erilaisia vikoja ja auttavat sinua saamaan autosi takaisin täyteen toimintakuntoon.

Diagnostiikkapalvelut

Diagnostiikkapalvelumme tarjoavat kattavan tarkastuksen autosi järjestelmille ja toiminnoille. Käytämme edistyksellistä diagnostiikkalaitteistoa ja ohjelmistoja, joiden avulla voimme havaita ja tunnistaa mahdolliset ongelmat autosi elektronisissa järjestelmissä. Tämä auttaa meitä paikantamaan vikojen syyt nopeasti ja tarkasti, mikä puolestaan säästää aikaa ja minimoi korjauskustannukset.

Ota yhteyttä
UKK

Te kysytte,
me vastaamme

Olemme keränneet vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin, jotta voisimme auttaa sinua nopeasti ja vaivattomasti.

Mitä teen, jos autossani on vikaa ja en tiedä, mikä ongelma on?
Miten usein öljynvaihto tulisi tehdä?
Pitääkö ilmansuodatin vaihtaa säännöllisesti?
Milloin tulisi tarkistaa ja vaihtaa jarrupalat?
Voinko huoltaa autoni itse?
Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi

Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin ja kysyä tarvitsemiasi tietoja - olemme täällä sinua varten.